Oogonderzoek

Oogcomfort op maat ... the next level: DNEye Scanner 2+

Uniek in de Rupelstreek kunnen we de nieuwste technologie in oogmetingen aanbieden.  Digitale oogvermoeidheid, nachtmyopie, complexe contactlensaanpassingen...
Uw visuele oplossingen liggen nu helemaal binnen bereik. 

Innovatieve oogmeting

Eerst worden uw ogen gemeten met de ultramoderne DNEye® Scanner 2+ van Rodenstock. Bij deze volautomatische meting worden uiterst nauwkeurig meer dan 7.000 punten gemeten.
In tegenstelling tot traditionele meetapparatuur legt de DNEye-scanner niet alleen de standaardwaarden voor myopie (bijziendheid), hypermetropie (verziendheid) en astigmatisme (onregelmatige kromming van het hoornvlies) vast maar nog veel meer, zoals de reactie van uw pupillen overdag en 's avonds en de bijbehorende veranderingen in uw gezichtsvermogen. Op deze manier kunnen ook individuele afwijkingen vastgesteld worden die verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld een verminderde contrastgevoeligheid en slecht zicht in de schemering.

Maatwerk tot in de perfectie

Uw opticien stuurt de meetresultaten samen met uw bestelling en de restresultaten van de 'normale' oogtest naar Rodenstock. En nu komt het echte 'geheim' van de geavanceerde productietechnologie: de berekening van de voor u optimale brillenglazen die op elk gezichtspunt perfect afgestemd zijn op uw ogen. 

Het resultaat zijn de nauwkeurigste brillenglazen die Rodenstock ooit gemaakt heeft. Hiermee kunt u uw gezichtsvermogen eindelijk ten volle benutten. Het verschil met een standaardbril zult u meteen merken. Gegarandeerd.

Contactlensonderzoek

Meer informatie over contactlenzen en contactlensonderzoek, vindt u op onze contactlenzenpagina.

Maak nu een afspraak voor uw oogonderzoek

Bel 03 888 17 80 of online op deze website