Contactlenzen

Oogcomfort op maat - ook voor contactlenzen

Bij Lunettes-Lunettes Optiek kunt u niet enkel voor uw brillen en brilglazen terecht, maar ook voor uw contactlenzen. Contactlenzen kunnen aanvullend voor extra bewegingsvrijheid zorgen, in het dagdagelijkse leven, bij het uitoefenen van sport of louter occasioneel, zoals een feestje.

Voor de aanpassing van contactlenzen - zowel zachte als vormstabiele contactlenzen - wordt graag voor u de nodige tijd gereserveerd, om zo naar een mooi evenwicht tussen optimaal comfort en perfect zicht te streven. En dit met oog voor ieders wens, gewoontes en budget. Ieder oog is namelijk uniek en niet elke lens is geschikt om elk oog te functioneren. 

Dankzij de nieuwste technieken in meetapparatuur en in lenstechnologie, kunnen we voor uw ogen met hun specifieke kenmerken (kromming, traanfilm, topografie, gevoeligheden), een ideale contactlens adviseren. De mogelijkheden zijn legio.

Ons beschikbare gamma contactlenzen gaat van zachte contactlenzen tot vormstabiele lenzen. Niet enkel het uitgebreide assortiment daglenzen, tweewekelijkse of maandlenzen staat tot onze beschikking, maar ook gespecialiseerde “Made to Measure”- of maatwerk-lenzen behoren tot de mogelijkheden.

Terwijl de correctheid van de lensaanpassing hoge prioriteit heeft, is een adequate opvolging ervan ook evenzeer belangrijk. Screenings en check-ups kunnen dan tijdig eventuele structurele wijzigingen van het oog of beschadigingen voorkomen. Onze contactlensdragers worden dan ook geadviseerd om minimaal één keer per jaar, liefst twee maal, een grondige controle te laten uitvoeren.

Een juiste aanpassing met bijhorende opvolging en de opvolging van het advies door de contactlensdragers, gaan hand in hand om op comfortabele én gezonde manier van de bewegingsvrijheid van contactlenzen te genieten.

Om het onze klanten nog gemakkelijker te maken, hebben wij een online webshop voor contactlenzen en producten: lens-lens.be.

Maak nu een afspraak voor uw contactlensonderzoek

Bel 03 888 17 80 of online op deze website

Bekijk onze contactlens-webshop:

Lens-Lens.be