Collecties

Optiek Lunettes-Lunettes is van mening dat iedere persoon anders is en dus ook een unieke bril verdient. Niet alleen de brilglazen zijn minutieus maatwerk in de Boomse zaak, ze helpen je ook een montuur op jouw maat en volledig naar jouw smaak te vinden.

Lunettes-Lunettes verdeelt de betere merken, waarvan ze de modellen zelf gaan uitkiezen op internationale beurzen in Milaan of Parijs. Kwaliteit, esthetiek en goede dienst na verkoop geven de doorslag in hun keuze. Per model nemen ze maar een of twee stuks in voorraad, zodat je niet snel iemand zult tegenkomen met dezelfde bril.

Bij ons vindt u o.a. onderstaande merken.
Kom in de winkel langs voor de actuele collecties.

TD Tom Davies

Lunettes-Lunettes in Boom biedt exclusief voor de streek, de Bespoke Eyewear collectie van TD Tom Davies. Een bril volledig op uw maat en gepersonaliseerd voor u.

Een beetje groter, een beetje smaller, het kan allemaal. Op de millimeter zoals u het wil en zoals het u optimaal past. Daarnaast is er een breed gamma kleuren en materialen. Uw montuur wordt op bestelling gemaakt, vakkundig en met de hand. Als finishing touch kan uw bril gepersonaliseerd worden met uw eigen naam.

Een exclusieve, unieke bril van topkwaliteit.

Feb31st

De FEB31st-monturen zijn het resultaat van een eenvoudig en sterk idee; gebruik maken van hout als materiaal is zowel eeuwenoud als modern.

De Italiaanse familie Minelli creëerden monturen die licht en aangenaam zijn om te dragen. Het hout geeft een warme look, en door gebruik van diverse kleuren en trendy vormen kiest u voor een positieve uitstraling.

U kunt in onze winkel direct kiezen uit diverse modellen en kleur-combinaties, of uw montuur op maat laten personaliseren.