Over ons - Onze winkel

Onze filosofie 'Oogcomfort op maat' betekent ook dat u comfortabel bent tijdens een bezoek aan onze winkel. Met een kopje koffie of thee, bespreken we uw wensen.
Geen wanden vol met brillen, maar een professioneel advies uit meer dan 600 monturen.

In de voormiddag maken wij speciaal tijd voor u, op afspraak, en is de winkel voor anderen gesloten. 

Ilse Swerts

Ilse begon haar optiek-loopbaan in 1997 en is gediplomeerd opticien-optometriste. In 2006 besloot ze, samen met haar echtgenoot Luc Sachteleben, de bestaande optiekzaak van Karel Keusters over te nemen in het centrum van Boom.

Door regelmatig seminaries en cursussen te volgen in binnen- en buitenland, blijft Ilse op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de optiek. Kwaliteit en correcte service staan hoog in het vaandel bij Ilse.

Historiek

Bij Lunettes-Lunettes bent u zeker van de laatste technieken. Door constant te innoveren zijn we vaak de eerste in België of in de streek om nieuwe apparatuur te installeren.

Februari 2019

Rodenstock DNEye Scanner 2+ - Lunettes-Lunettes Optiek in Boom

Een nieuwe DNEye® Scanner 2+

Omdat de techniek niet stil staat, hebben wij onze recente DNEye Scanner van Rodenstock vervangen door de nieuwste versie; de DNEye Scanner 2+.
De DNEye® scanner doet niet één oogmeting. Het apparaat scant het oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het 7000 hypernauwkeurige metingen verricht. De nieuwe versie biedt ook meting van oogdruk, de dikte van het hoornvlies en screening van de ooglens op bijzonderheden zoals staar.

Maart 2016

Rodenstock DNEye Scanner - Lunettes-Lunettes Optiek in Boom

NIEUW: DNEye® Scanner

De DNEye® scanner doet niet één oogmeting. Het apparaat scant het oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het 1500 hypernauwkeurige metingen verricht. Zo wordt duidelijk wat de precieze afwijking is voor verschillende gebieden van uw pupil.
Oogmeting 3.0; Een revolutionair meetapparaat waarmee we zeker 25x nauwkeuriger kunnen meten. Vooral mensen met een cilinder gaan hier veel van merken. We zijn er trots op dat dit apparaat sinds eind maart 2016 in onze meetruimte staat.

Mei 2012

Nieuwe winkel - Lunettes-Lunettes Optiek in Boom

Nieuwe winkel

Na zes jaar op de hoek van de Hoogstraat en de Grote Markt gelegen te zijn geweest, werd het tijd om het verouderde pand te verlaten en te verhuizen naar een nieuwe, moderne en goed bereikbare winkel.

Het nieuwe winkelpand aan de Frans De Schutterlaan 5 in Boom, slechts om de hoek van de Grote Markt, is ruimer en de nieuwe inrichting stijlvol up-to-date. Voor de klanten is het nog aangenamer geworden om bij Lunettes-Lunettes een bril uit te kiezen, een lensaanpassing te krijgen of geholpen te worden voor gehoorapparaten.

Juni 2006

Huvitz HRS-7000 - Lunettes-Lunettes Optiek in Boom

Overname Optiek K. Keusters

Lunettes-Lunettes heeft in 2006 de reeds meer dan 40 jaar bestaande optiek Keusters overgenomen.

Zaakvoerdster Ilse Swerts had reeds 8 jaar ervaring in de optiek en studeerde in 2001 af als opticien-optometrist. Sindsdien heeft Lunettes-Lunettes geïnnoveerd in o.a. volledig vernieuwde onderzoeksruimte met de allernieuwste onderzoeksapparatuur (in 2009; eerste in België).

In 2008 nam Lunettes-Lunettes het klantenbestand en -gegevens van Eve Optiek (Blauwstraat, Boom) over.

Vacatures

Momenteel geen vacatures...

Bekijk onze contactlens-webshop:

Lens-Lens.be