Frans De Schutterlaan 5 - 2850 Boom

OVER LUNETTES-LUNETTES

 • April 2016

  Onze onderzoeksruimte met DNEye scanner"

  NIEUW:   DNEye® Scanner

  De DNEye® scanner doet niet één oogmeting. Het apparaat scant het oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het 1500 hypernauwkeurige metingen verricht. Zo wordt duidelijk wat de precieze afwijking is voor verschillende gebieden van uw pupil.
  Oogmeting 3.0; Een revolutionair meetapparaat waarmee we zeker 25x nauwkeuriger kunnen meten. Vooral mensen met een cilinder gaan hier veel van merken. We zijn er trots op dat dit apparaat sinds eind maart 2016 in onze meetruimte staat.

 • Mei 2012

  Lunettes-Lunettes Opticians Boom: onze winkel

  Nieuwe winkel

  Na zes jaar op de hoek van de Hoogstraat en de Grote Markt gelegen te zijn geweest, werd het tijd om het verouderde pand te verlaten en te verhuizen naar een nieuwe, moderne en goed bereikbare winkel. Het nieuwe winkelpand aan de Frans De Schutterlaan 5 in Boom, slechts om de hoek van de Grote Markt, is ruimer en de nieuwe inrichting stijlvol up-to-date. Voor de klanten is het nog aangenamer geworden om bij Lunettes-Lunettes een bril uit te kiezen, een lensaanpassing te krijgen of geholpen te worden voor gehoorapparaten.

 • Juni 2006

  Lunettes-Lunettes Opticians Boom: de allernieuwste onderzoeksapparatuur

  Overname Optiek K. Keusters

  Lunettes-Lunettes heeft in 2006 de reeds meer dan 40 jaar bestaande optiek Keusters overgenomen. Zaakvoerdster Ilse Swerts had reeds 8 jaar ervaring in de optiek en studeerde in 2001 af als opticien-optometrist. Sindsdien heeft Lunettes-Lunettes geïnnoveerd in o.a. volledig vernieuwde onderzoeksruimte met de allernieuwste onderzoeksapparatuur (in 2009; eerste in België).
  In 2008 nam Lunettes-Lunettes het klantenbestand en -gegevens van Eve Optiek (Blauwstraat, Boom) over. • Lunettes-Lunettes Opticians Boom: Ilse Swerts

  Ilse Swerts

  Ilse begon haar optiek-loopbaan in 1997 en is gediplomeerd opticien-optometriste. In 2006 besloot ze, samen met haar echtgenoot Luc Sachteleben, de bestaande optiekzaak van Karel Keusters over te nemen in het centrum van Boom.
  Door regelmatig volgen van semenaries en cursussen, blijft Ilse op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de optiek. Kwaliteit en correcte service staan hoog in het vaandel bij Ilse.

ONZE WINKEL

Ons nieuw winkelpand sinds mei 2012

COLLECTIES


Een aantal van onze collecties:
Liu Jo Jil Sander Prego
Monoqool FEB31st River Woods
Victoria Beckham Swarovski Silhouette
Calvin Klein Collection Skaga Tavat
Nike Vision BLAC Guess
Götti Valentino Mykita
Guess by Marciano TD Tom Davies Serengeti
Julbo Just Cavalli Binoche
Gucci Rodenstock Porsche Design

Volg ons op sociale media